Bridges | Maslak 310 Galeri
594 izlenme 22.04.2026Bridges
18 Nisan – 10 Mayıs 2026
Maslak 310 Galeri
Bridges, Türkiye ve Yunanistan’dan sanatçıları, tarihlerin iç içe geçtiği ve farkların belirsizleştiği ortak bir coğrafyada bir araya getiriyor.
Sergi, bu ilişkiyi tanımlamayı amaçlamaz. Bunun yerine, malzeme ve form üzerinden açılır—yapı ve kompozisyon aracılığıyla; göndermelerin sabitlenmeden yüzeye çıktığı bir ortam yaratır.
Her bir iş kendi başına var olurken, Ege boyunca şekillenmiş ortak bir duyarlılık etrafında birbirine bağlanır; doğrudan, temassal bir bağlantı kurma kaygısından uzaktır.
Bridges, 18 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında Maslak 310 Galeride sunulmaktadır.
Anima Art Gallery, Glyfada ile Maslak 310 Galeri, İstanbul iş birliğinde gerçekleşen ve Nektarios Gkouveris küratörlüğünde hazırlanan sergi, sanatseverleri bu karşılaşmaya eşlik etmeye davet ediyor.
Aris Petridis, Bilal Hakan Karakaya, Ekrem Kahraman, Kadir Akorak, Korkut Sönmez ve Lambros Stavropulos’nun eserleri.
Burada köprü, bir metafor değil; sanatçıları, mekânları ve görme biçimlerini birbirine bağlayan bir durum olarak ele alınmıştır.
Rastlaşmalar | Maslak 310
435 izlenme 29.12.2025Paris Ekolü Sanatçıları | Olcay Art 40. Yıl Sergisi | Olcay Art
468 izlenme 11.05.2026Gönül Nuhoğlu | Yalnızca kendimiz için doğmayız | Maçka Sanat Galerisi
435 izlenme 13.05.2026ArtContact İstanbul | 6. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı | Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Yenikapı
501 izlenme 14.05.2026