border_less ARTBOOK DAYS’in altıncı edisyonu, 3–5 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ev sahipliğinde gerçekleşiyor.
Yayını olan, baskı materyalleri ile üreten, metinler ve edisyonlu işler üzerine çalışan sanatçılar ve inisiyatifler ile yayım yapan müze, galeri, kurum ve enstitüleri bir araya getirerek kitap üretimleri üzerinden yeni bir ortak alan yaratmayı hedefleyen border_less ARTBOOK DAYS’in altıncı edisyonu,3–5 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Yapı Kredi Kültür Sanat Loca’da yer alacak etkinlik, sanat alanında üreten, söz söyleyen ve paylaşan kişileri aynı çatı altında toplayarak yayınevleri üzerinden de yeni etkileşim zeminleri oluşturmayı amaçlıyor.
border_less ARTBOOK DAYS gerçekleştireceği bu yeni edisyonunda 12 farklı ülkeden 50 sanatçı, inisiyatif, galeri, müze, dernek ve sanat kurumunu izleyici ile buluşturacak.
Etkinlik takviminde yer alacak yayımcılık pratiklerine odaklı konuşmalar, atölyeler ve yayın lansmanlarının detayları border_less sosyal medya hesapları ve web sayfası üzerinden duyurulacak.
21 saat önce
Ütopya Atölyeleri 2026: Baksı’da Kolektif Sanat Deneyimi
dün
Zeynep Yılmaz Çolak’tan Yeni Sergi: Renk ve Hakikat
2 gün önce
Görüntünün İktidarı: Mutlu Aksu’nun “Reality Show” Sergisi Galeri 77’de Gerçekliği Sorguluyor
2 gün önce
25. Vehbi Koç Ödülü'nün Sahibi Canan Tolon Oldu
2 gün önce
Ege Boyunca Kurulan Sessiz Bağlar: "Bridges" Maslak 310'da