Son üç günde dört eser yapan sokak sanatçısı Banksy'nin eserlerinden biri çalındı.
Banksy son üç günde ilk olarak Londra'da bir binanın duvarında yer alan keçi resminin kendisine ait olduğunu doğruladı. Sanatçı, dar bir alanda resmedilen keçi silüetinin altından kayaların düştüğü yeni eserini sosyal medya hesabında yayınladı. Keçinin resmedildiği duvara, bir güvenlik kamerasının da doğrultulduğu görüldü.
Sokak sanatçısı Banksy’nin ikinci eserinde, kapalı pencerelerden birbirlerine doğru uzanan iki fil yer alıyor. Duvar resmi, Londra'nın güneybatısındaki Chelsea'de bir evin yan cephesinde yer alıyor.
Sanatçı Banksy, son 3 gündür yaptığı eser paylaşımlarını 3 maymun ile sürdürdü. Son 3 günde üçüncü eserini paylaşan Banksy, bu kez Brick Lane üzerindeki bir köprüde üç maymunu çizdi.
Hayvan temalı serinin dördüncü çalışması, İngiltere'nin başkenti Londra'nın güneydoğusundaki Peckham'da bir binanın tepesinde uluyan bir kurt oldu.Ancak, eser birkaç saat içinde kimliği belirsiz maskeli iki kişi tarafından çalındı.
Baksı Müzesi’nde Çağdaş Sanat ve Geleneksel El Sanatları Sergileri
Bonus Parkorman’da İki Günlük Müzik Yolculuğu: Gezgin Salon Festivali
32. İstanbul Caz Festivali İçin Geri Sayım Başladı
Alternatif Bir Sanat Rotası: Eskişehir’deki Güncel Sergiler ve OMM
Baksı Müzesinde İki Önemli Etkinlik: Seçkin Pirim'in Sergisi ve Akarsu Üstünde Konuşmalar